AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü felçli birini görmek

Kahve falında yüzü felçli birini görmek

Kahve falında yüzü felçli birini görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, bereketin ve karın artacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü felçli birini gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek zor durumda bırakacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü felç olmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında yüz felç olmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında yüzün felç olmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz felci görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci olmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir