AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, malına gelecek zarara, borç ödemeye, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Kahve falında yüz felç geçirmek aradığı çareleri bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin felç geçirdiğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, şansın çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir