AnaSayfa / Genel / Kahve falında felç geçirmek

Kahve falında felç geçirmek

Kahve falında felç geçirmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında felç geçirmek gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının felç geçirdiğini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında yüz felci geçirmek tövbelerinin kabul olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında felç geçirmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında felç geçiren birini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, hırsızlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felç geçirmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir