AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, herkesten ileriye gideceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz felci geçirmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yüz felç geçirmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında ağız felci geçirmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir