AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek yaşamını kolaylaştıracağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında yorgan diktiğini görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan diktirmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde diktirmek geçim derdi yaşayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuş inmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi yükünün artacağına inanılır.

Kahve falında terziye etek diktirmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik tepeden inmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir