AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan diktiğini görmek

Kahve falında yorgan diktiğini görmek

Kahve falında yorgan diktiğini görmek bazen de rahat geçeceğine, endişelerinden kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan diktiğini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan diktiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan diktirmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek gözyaşının kuruyacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bayır görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir