AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde diktirmek

Kahve falında perde diktirmek

Kahve falında perde diktirmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında perde diktirmek gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında perde diktirdiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikilmiş perde görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında perde diktirmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında eve perde diktirmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, imkânsızı başaracağına inanılır.

Kahve falında perde diktiğini görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik dağ görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç dikip sulamak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, bazen fakirlik görüleceğine inanılır.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir