AnaSayfa / Genel / Kahve falında terziye etek diktirmek

Kahve falında terziye etek diktirmek

Kahve falında terziye etek diktirmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terziye etek diktirmek gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında terziye etek diktirmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek işlerin ters gideceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın terzi görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terzide çalışmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında terzi dükkanı açmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında terzi aramak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hata yapılacağına delalettir.

Kahve falında erkek terzi görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Kahve falında terzi görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir