AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan diktirmek

Kahve falında yorgan diktirmek

Kahve falında yorgan diktirmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan diktirmek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında yorgan diktirmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan diktiğini görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı diktiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perde diktiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven çıkmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir