AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikilmiş yorgan görmek

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, para kazanmaya, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dikilmiş yorgan gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Kahve falında birinin yorgan diktiğini görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yorgan diktiğini görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dikilmiş yorgan görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan diktirmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, neşesine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dik duvara tırmanmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir