AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek mesleğindeki başarısının artacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sorunların son bulacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Kahve falında birinin vücudunun küçüldüğünü görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında küçüldüğünü görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ömrünün uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir