AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dileklerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarının küçüldüğünü görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kötü günlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek elinin darda kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun küçüldüğünü görmek nasiplerini alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Kahve falında büyüyüp küçülmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçüldüğünü görmek ticarette öne geçeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir