AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rütbe edineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Kahve falında kafanın küçüldüğünü görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, ayaklandıracağına inanılır.

Kahve falında kişinin küçüldüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük birinin küçüldüğünü görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşça küçülmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin küçüldüğünü görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir