AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin valizini taşımak

Kahve falında birinin valizini taşımak

Kahve falında birinin valizini taşımak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin valizini taşımak gördüyseniz:

  • Başarılarınızı veya yaratıcılığınızı kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağır valiz taşımak herkesin takdirini toplayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında valiz taşımak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin valizini taşımak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eşyaları valize koymak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe valiz görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir