AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe valiz görmek

Kahve falında pembe valiz görmek

Kahve falında pembe valiz görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bolluk içinde yaşamaya yorulmaktadır.

Kahve falında pembe valiz gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında pembe valiz görmek işinde verimsiz olacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında valizle yürümek layık olduklarına sahip olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Kahve falında valiz yapmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında birçok valiz görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında valizle para görmek ekmeğinin bereketleneceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında valizle otobüse binmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında valiz görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir