AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır valiz taşımak

Kahve falında ağır valiz taşımak

Kahve falında ağır valiz taşımak üzüleceğine, pişman olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, hasretin biteceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağır valiz taşımak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında ağır valiz taşımak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır bir şey taşımak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında ağır çuval taşımak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağır yük taşımak ileri gideceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak hayatından nefret duygusunu atacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında ağır çanta taşımak haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağır bavul taşımak böylece aynı hataları yapmayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağır bebek taşımak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, imkânlarının azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir