AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dolu valiz görmek

Kahve falında elbise dolu valiz görmek

Kahve falında elbise dolu valiz görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, lüksüne de lüks katacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına inanılır.

Kahve falında elbise dolu valiz gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Kahve falında elbise dolu valiz görmek harama göz dikmeyeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında dolu valiz görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır dolu valiz görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında içi dolu valiz görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında valiz dolusu elbise görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbiseleri valize koymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valize elbise koymak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir