AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizle yolculuk yapmak

Kahve falında valizle yolculuk yapmak

Kahve falında valizle yolculuk yapmak rahat bir hayat yaşanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, fenalıkta bulunmaya, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında valizlerle yolculuğa çıkmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak işe giren herkesin kalkınacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz yapmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işarettir.

Kahve falında uzaya yolculuk yapmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşle yolculuk yapmak sorunların ardı ardına geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir