AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde valiz görmek

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek maddi varlığının çoğalacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sorunları başarıyla çözmeye, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde valiz gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında elinde valiz görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah valiz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük valiz görmek kasasının daha çok para dolacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli valiz görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Kahve falında valizin içinde para görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının valizini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizde para görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir