AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz taşımak

Kahve falında valiz taşımak

Kahve falında valiz taşımak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, dinamik olacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz taşımak gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Kahve falında valiz taşımak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Kahve falında ağır valiz taşımak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin valizini taşımak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş valiz görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valize ayakkabı koymak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında valiz taşıyan birini görmek elindeki imkanların artacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine işarettir.

Kahve falında valiz yapmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında valizi alıp gitmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir