AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uzvunu görmek

Kahve falında birinin uzvunu görmek

Kahve falında birinin uzvunu görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ana baba dualarının alınacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin uzvunu gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında başkasının uzvunu görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin uzvunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını uzatmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet eder.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın uzvunu görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boy uzatmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir