AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara uzatıldığını görmek

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatıldığını gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında sigara uzatmak güç ve kudret kazanacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kol uzatmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cinsiyet uzvunu görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini uzatmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında kadında erkek uzvu görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzanan el görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir