AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek kırgınlık yaşanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kadının tenasül uzvunu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek yazgısının güzelleşeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının tenasül uzvunu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir