AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin uzvunu görmek

Kahve falında eşinin uzvunu görmek

Kahve falında eşinin uzvunu görmek ağız tadının bozulmayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, deşarj olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mevki edineceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin uzvunu gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Kahve falında eşinin uzvunu görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin uzvunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz uzerinde yurumek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde uzanan birini görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara uzatmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında harama el uzatmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir