AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın uzvunu görmek

Kahve falında kocanın uzvunu görmek

Kahve falında kocanın uzvunu görmek idealist kimse olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın uzvunu gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Kahve falında kocasının uzvunu görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın uzvunu görmek maddi kriz yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kol uzatmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında el uzatmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin uzvunu görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzanıp yatmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir