AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının uzvunu görmek

Kahve falında başkasının uzvunu görmek

Kahve falında başkasının uzvunu görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, afiyette olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının uzvunu gördüyseniz:

  • Özel konularda sırlarınızı çok güvendiğiniz dostlarınız dışında kimselere açmayın.

Kahve falında bayan uzvu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta uzanan birini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını uzatmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün uzvunu görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin uzvunu görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil uzatmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayak uzatmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir