Kahve falında birinin üstüne su atmak

Kahve falında birinin üstüne su atmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne su atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Kahve falında birinin üstüne su atmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi üstüne atmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne toprak atmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne yılan atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir