AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne yılan atmak

Kahve falında üstüne yılan atmak

Kahve falında üstüne yılan atmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında üstüne yılan atmak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında yılanı üstüne atmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında üstüne yılan atmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstüne su atmak rahat yüzü göreceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi üstüne atmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir