AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü üstüne toprak atmak

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak muradın olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, haneden birinin ayrılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, hatalarından erken döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye toprak atmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak hakkını savunamayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir