AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne toprak atmak

Kahve falında üstüne toprak atmak

Kahve falında üstüne toprak atmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında üstüne toprak atmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak yaşamın kolaylaşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında toprağın üstüne düşmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne toprak atılmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir