AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, hep yerinde sayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak ticaret sektörüne atılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak gözyaşlarının dineceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak işlerin sürekli büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir