AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi üstüne atmak

Kahve falında kediyi üstüne atmak

Kahve falında kediyi üstüne atmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi üstüne atmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kediyi üstüne atmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Kahve falında yılanı üstüne atmak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında üstüne toprak atmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında üstüne yılan atmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir