AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne pislemek

Kahve falında birinin üstüne pislemek

Kahve falında birinin üstüne pislemek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, canın derdine düşeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Kahve falında birinin üstüne pislemek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi üstüne pislemek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne pislemek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek keyifli sohbetler edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında üstünü pislemek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi eline pislemek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa pislemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir