AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne pislediğini görmek

Kahve falında üstüne pislediğini görmek

Kahve falında üstüne pislediğini görmek büyük düşüneceğine, geçim derdinin biteceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında üstüne pislediğini gördüyseniz:

  • Size sunulan yeni plan veya öneriler sizin yaptıklarınızdan daha fazla işe yarayabilir ya da karışık bir sorunu çözmenizi sağlayabilecek yakınlarınız olabilir.

Kahve falında üstüne pislemek sorunların sürekli artacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne pislemek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yol ortasına pislemek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağı pislemek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir