AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eline pislemek

Kahve falında kendi eline pislemek

Kahve falında kendi eline pislemek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kazancının artacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi eline pislemek gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında eline pislemek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kendi eline pislemek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tencereye pislemek borcunun kalmayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye pislemek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pislediğini görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında altına pislemek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir