AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa pislemek

Kahve falında yatağa pislemek

Kahve falında yatağa pislemek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına işarettir.

Kahve falında yatağa pislemek gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yatağına pislemek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında yatağa pislemek tabiatı kötü olan kişiye, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak pislemek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağı pislemek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek rahat bir dönem yaşanacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında pantolona pislemek yaşamın kolaylaşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir