AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne pislemek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne pislemek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne pislemek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir