AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü pislemek

Kahve falında üstünü pislemek

Kahve falında üstünü pislemek karanlık kişilerle muhatap olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yol alacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünü pislemek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Kahve falında üstünü pislemek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında tencereye pislemek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kiloduna pislemek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önüne pislemek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında camiye pislemek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altına pislediğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir