AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne basmak

Kahve falında birinin üstüne basmak

Kahve falında birinin üstüne basmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, nefsine uyacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında birinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bokun üstüne basmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne basmak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında farenin üstüne basmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine işarettir.

Kahve falında yılan üstüne basmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamurun üstüne basmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir