AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebin üstüne basmak

Kahve falında akrebin üstüne basmak

Kahve falında akrebin üstüne basmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında akrebe basmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne basmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak zorluklarının kalmayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare üstüne basmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üstüne basmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne basmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir