AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan üstüne basmak

Kahve falında yılan üstüne basmak

Kahve falında yılan üstüne basmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan üstüne basmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne basmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında yılanların üstüne basmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak büyük bir işe kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hamurun üstüne basmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare üstüne basmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hem çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstüne basmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir