AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında saç görmek

Kahve falında alında saç görmek

Kahve falında alında saç görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında alında saç gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Kahve falında alında saç görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında alından saç çıktığını görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutsak alınmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak hidayete ereceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına inanılır.

Kahve falında işe geri alınmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alında çizgi görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir