AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta rehin alınmak

Kahve falında savaşta rehin alınmak

Kahve falında savaşta rehin alınmak gülmeye hasret kalacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında savaşta rehin alınmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında rehin alınmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında kaçırılmak ve rehin alınmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak mutlu bir evliliğe, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında teröristlerce rehin alınmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla rehin alınmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında rehin düşmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir