AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında çizgi görmek

Kahve falında alında çizgi görmek

Kahve falında alında çizgi görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, günden güne sorunlarının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alında çizgi gördüyseniz:

  • İmkanlarınız zannettiğiniz kadar büyük olmayabilir veya daha büyük şeylere teşebbüs etmiş olabilirsiniz.

Kahve falında alında çizgi görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında alında derin çizgi görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreği alınmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında alında kan görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alından vurulmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tekrar askere alınmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında alında şişlik görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir