AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutsak alınmak

Kahve falında tutsak alınmak

Kahve falında tutsak alınmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tutsak alınmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında tutsak alınmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında tutsak kalmak yanlış yollardan döneceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret eder.

Kahve falında bir yerde tutsak olmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tutsak edildiğini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tutsak tutulmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tutsak olduğunu görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutsak görmek hastalanacağına, üzüleceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına tabir olunur.

Kahve falında tutsak olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir