AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe geri alınmak

Kahve falında işe geri alınmak

Kahve falında işe geri alınmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işe geri alınmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında işe geri alınmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, özgüveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir işe alınmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni işe alınmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına inanılır.

Kahve falında işe alınmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Kahve falında alından vurulmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında görevden alınmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir