AnaSayfa / Genel / Kahve falında alından saç çıktığını görmek

Kahve falında alından saç çıktığını görmek

Kahve falında alından saç çıktığını görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kötü yönde hareket edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında alından saç çıktığını gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında alından saç çıktığını görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya yorulur.

Kahve falında alında saç görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla rehin alınmak büyük problemler yaşanacağına, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görevden alınmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rehin alınmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında alında sivilce görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna alınmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir