AnaSayfa / Genel / Kahve falında alında saç çıktığını görmek

Kahve falında alında saç çıktığını görmek

Kahve falında alında saç çıktığını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında alında saç çıktığını gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında alında saç çıktığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında alından saç çıktığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında alında saç görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulur.

Kahve falında yeni işe alınmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında omuzlara alınmak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında tekrar askere alınmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında görevinden alınmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir