AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, onlar için çabalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, layık olduklarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek günü birlik kazanç elde edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle ateş etmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir