AnaSayfa / Genel / Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek zarar verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek zorluklarının biteceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına delalet eder.

Kahve falında su pompası görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, birçok engelin aşılacağına işarettir.

Kahve falında pompalı silah görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında benzin pompası görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pompası görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir